Rezervo

Rezervo

Rezervoni vendin tuaj në udhëtimet e Albtrans sipas orarit, datës dhe linjës që dëshironi. Kompania jonë është 24 orë e hapur dhe totalisht në shërbimin tuaj. Nxitoni dhe rezervoni, ne jemi vetëm një klikim larg jush!

Si mund të rezervoni biletën me një klik?

Ju mund të rezervoni biletën tuaj online duke ndjekur tre hapat e mëposhtëm.

REZERVIM

Në seksionin rezervo do të gjeni linjat dhe oraret ku mund të zgjidhni atë që kërkoni shumë thjesht brenda një afati 24 orësh.

PAGUAJ BILETËN TËNDE

Drejtohuni në njërin prej dyqaneve tona fizike ku mund te kryeni pagesën brenda 24 orësh, përndryshe rezervimi juaj do të anullohet.

SHIJO UDHËTIMIN

Pas pagesës ju do të pajiseni me biletën përkatëse. Ne ju urojmë një udhëtim të mbarë.
Shijojeni!

Rezervim online