Cilësi

Cilësia nuk është një veprim, ajo është një nga zakohet tona më të vjetra.

Siguri

Në fund të ditës, qëllimet janë të thjeshta, mbrojtje dhe siguri.

Korrektësi

Gjithmonë në kohën dhe vendin e duhur.

Komfort

Ndihu më komfort duke i ofruar vetes rehatinë e një udhëtimi me AlbTrans.

Thjesht më të mirët!

Albtrans ka një shtrirje të gjerë në Shqipëri dhe Europë duke numëruar qindra udhëtime, mijëra udhëtarë dhe kilometra çdo vit. Dëshira dhe pasioni na shoqëron çdo ditë në përmirësimin e vlerave duke ju ofruar çdo shërbim në cilësinë maksimale.

Stacionet tona

Udhëtime në vit

Udhëtarë në vit

Kilometra në ditë

Si mund të rezervoni biletën me një klik?

Ju mund të rezervoni biletën tuaj online duke ndjekur tre hapat e mëposhtëm.

REZERVIM

Në seksionin rezervo do të gjeni linjat dhe oraret ku mund të zgjidhni atë që kërkoni shumë thjesht brenda një afati 24 orësh.

PAGUAJ BILETËN TËNDE

Drejtohuni në njërin prej dyqaneve tona fizike ku mund te kryeni pagesën brenda 24 orësh, përndryshe rezervimi juaj do të anullohet.

SHIJO UDHËTIMIN

Pas pagesës ju do të pajiseni me biletën përkatëse. Ne ju urojmë një udhëtim të mbarë.
Shijojeni!

Rezervim online


Partnerët Tanë

Krenarë që bashkëpunojmë me këto kompani udhëtimesh